Webshopoknak

API

Hatékonyság

Biztonság

WordPress, Magento, egyéb

Webshopoknak

Webáruházában megrendelt termékeinek szállítását elvégezi az LogBird. Önnek elég az értékesítési fejlesztésére, új ügyfelek és vevők megszerzésére fókuszálnia, miközben a csomagszállítási hátteret biztos kezekben tudhatja. Nem kell leszerződnie a különböző szállítmányozó cégekkel, nincs szükség minimális csomagszám garantálására, a rendszereket ellátó szoftverekre.

Mit jelent a csomagszállítás webáruházaknak, webshopoknak számára?

Amennyiben igénybe veszi csomagküldés webáruházaknak, webshopoknak szolgáltatásunkat, átvállaljuk csomagok leszállítását. Elkészítjük a webáruházon keresztül beérkező megrendeléseket szállítását, fuvarlevél legenerálást, és az adott címen történő felvételt a választott szállítmányozóval. Önnek nincs más dolga, mint az emailben megkapott címkét kinyomtatni és elhelyezni a csomagon. Mindezt az API-kon keresztül könnyen és kényelmesen, automatizálton elvégzi a rendszer.

Mit kínálunk?

Csomagszállítás webáruházaknak, webshopoknak az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • kiszállítás belföldön és külföldön
  • Wordpress, Magento, VirtueMart, Opencart, stb. integráció
  • GLS, WEBOX, TNT, FEDEX, UPS, DHL
  • 12:00-ig beérkezett megrendelések aznapi felvétele
  • szállítólevelek kezelése

Csomagszállítás webáruházaknak, webshopoknak szolgáltatásunk abban segít, hogy ügyfeleink arra összpontosíthassanak, hogy webáruházuk minél ismertebb, sikeresebb legyen. Így minden szabad erőforrást és költséget erre fókuszálhatnak. Nincs szükség saját gépjárműre a szállításhoz, nem kell szerződnie különböző szállítmányozókkal. Amennyiben kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken.