Legfrisebb hír

Terjeszkedjen kereskedelmi cégével külföldre is!

2017. Január 25. 10:14 admin

nemzetközi futárszolgálat Nem csak magánemberként tehetünk fogadalmakat az új évet tekintve, hanem akár cégvezetőként is, meghatározva azt, hogy milyen irányba szeretnénk vállalkozásunkat fejleszteni az új esztendő során. A külföldre terjeszkedés különösen nagy lépés minden cég számára, főként, ha egy kereskedelmi vállalkozásról van szó. Ahhoz azonban, hogy a terjeszkedés sikeres legyen, szükség van egy megbízható nemzetközi futárszolgálatra.

A nemzetközi futárszolgálatok esetében sokkal nagyobb a felelősség, mint egy belföldi szállítmányozó esetében, hiszen külföldön akár szigorúbb törvényekkel is találkozhatunk, más adózási rendszerekkel és vámokkal kell számolnunk. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy tapasztalt és megbízható nemzetközi futárszolgálat szakembereit válasszuk, akik valóban célba juttatják csomagjainkat, precízen, így elérve az ügyfelek maximális elégedettségét.

Ha Ön is eltökélten szeretné megvalósítani céges terveit, és külföldre terjeszkedne vállalkozásával, keressen minket bizalommal nemzetközi csomagküldéssel kapcsolatosan!

További hírek

2015. Október 14. 14:12 admin

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal vállalkozóként tagjai lettünk a FIVOSZ-nak, mely az országban egyedülálló, sikeres fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók közössége. 

A Fivosz honlapján megjelent bemutatkozó cikkünk itt érhető el. 

Találkozunk a rendezvényeken? 

America Express…Bárhová…Bármikor…Bármit